Зад кулисите

Любо Геджев разкри: В ММА се правят нелегални залози

12.12.2010 г. 20:03 ч.

bsport.bg

Любо Геджев разкри: В ММА се правят нелегални залози

"Двубоят Благой Иванов-Светослав Захариев беше последният пример за задкулисни залагания отстрана на двете страни", заяви изпълнителният директор на Real Pain.

Изпълнителният директор на боен клуб Real Pain Любомир Геджев разкри, че в ММА-двубоите се правят нелегални залози. Един от основоположниците на този спорт в България даде специално интервю за спортното предаване "Пряк свободен" на ТВ 7. Геджев заяви, че на сблъсъка между Благой Иванов и Светльо Захариев също е имало нелегални залози отстрана на двете спорещи страни.

"Говори се, че в българския ММА има нелегални залагания. Имам информация, че е имало такива на мача Благой Иванов-Светослав Захариев от Сблъсъка на Титаните. Двете противопоставящи се страни са се обзаложили помежду си, а парите са били между 30 и 50 хиляди лева", заяви Любо Геджев.

"ММА не е спорт за мутрите. Бързо натрупваме рейтинг и вече пълним залите. Хората трябва да разберат, че това не е брутално премерване на силите, а професионален спорт. Вече е нормално да си ВИП, който гледа ММА-двубои от първия ред. На хората им харесва да са модерни, а нашият спорт е модерен. Истината е, че хонорарите в България са много по-малки от тези в Европа и Америка. Говорим за суми от рода на 200 000 до 1-2 милиона долара", допълни изпълнителният директор на Real Pain.

 
Коментари

Janesa - 05:20, 9 авг

The voice of ratoynaliti! Good to hear from you.

Nephi - 07:57, 8 авг

That's really shrwde! Good to see the logic set out so well.

Finch - 17:41, 7 авг

Hallo Herr Roeingh,ich fürchte, Frau von der Leyen wird sich nicht dazu herablassen, Blogbeiträge zu diesem Thema zu lesen. Für die Sichtung hat sie ihre Mitarbeiter. Ich halte ihre Dirsegboaeitlchaft für fingiert.SJ

Напиши коментар
Други
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.