Най-добрите

"Real Pain Challenge" готви нов спектакъл в НДК

22.12.2010 г. 15:35 ч.

Иван Донков

"Real Pain Challenge" готви нов спектакъл в НДК

Изпращайки изминалата година, екипът на "Real Pain" няма време за почивка. Веднага след празниците започва подготовката на състезание по Бразилско Жиу - Житцу, което ще се проведе на 22 януари в залата на клуба.

Спортен клуб "Real Pain", член на федерацията по смесени бойни изкуства, гр. София с Президент Христо Христов, празнува изключително успешната 2010 година. На грандиозно парти да полеят успехи ще се съберат партньори и приятели на "Real Pain" и едни от най-добрите ММА бойци и майстори на Бразилското Жиу- Житцу.

В актива за изминалата година са двата грандиозни спектакла от веригата "Real Pain Challenge" и тренировъчен лагер с единствения българин притежател на черен колан по Бразилско Жиу - Житцу Петър Балталийски, Георги Калчев и Любомир Геджев.

Екипът на клуба бе организатор и на визитата на Хойлер Грейси, син на легендарния Хелио Грейси, променил хода на световната история на ММА. Грейси прие поканата и бе официален гост на семинара по Бразилско Жиу Житцу, организиран от клуба. Усилията на Христо Христо и Любомир Геджев да популяризират и развиват спорта не спират до тук. Двамата реализираха и още четири състезания по аматьорски ММА и Бразилско Жиу - Житцу. Но неизменно професионалните събития по ММА под наименованието "Real Pain Challenge" са най-големия повод от клуба да изпратят 2010г. с удовлетворение от свършената работа. Последният спектакъл, провел се в зала 1 на НДК, бе обявен за „битката на годината". Повече от 4000 души наблюдаваха на живо триумфалната победа на Благой Иванов и не пропуснаха възможността да се запознаят с титаните Реми Боняски и Боб Сап, които бяха сред публиката на зрелищните двубои.

Изпращайки изминалата година, екипът на "Real Pain" няма време за почивка. Веднага след празниците започва подготовката на състезание по Бразилско Жиу - Житцу, което ще се проведе на 22 януари в залата на клуба.

Подготовката за поредното състезание "Real Pain Challenge" вече е започнала. Събитието ще се състои на 18 февруари в зала 1 на НДК и от клуба обещават паметен спектакъл. На ринга отново ще се срещнат сериозна селекция от най-успешните български и чуждестранни бойци. За развитието и популяризирането на ММА като професионален спорт, затвърждаване на положителния му имидж и ваденето му от категорията „улични битки" са нужни сериозни услия от страна на федерация, заключава Любомир Геджев, изпълнителен директор на клуб "Real Pain". „Месеци тренировки и желязна дисциплина стоят зад всеки сериозен боец. ММА двубоите не са арена на гладиатори, а професионална спортна среща в която се мерят не само физическа сила, но и техники, умения и майстортсвото по бойни изкуства на състезателя."- допълва той.

Календарът от събития за 2011г. продължава с две състезания по Бразилско Жиу - Житцу през февруари и октомври , два турнира по аматьорски ММА през март и ноември, състезание по Граплинг през април и три издания на "Real Pain Challenge", планирани през Юни, септември и декември.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Други
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.