Сезонът започва

ММА бойците свериха часовника с Бразилско Жиу-Жицу (ВИДЕО)

22.01.2011 г. 17:45 ч.

Иван Донков

ММА бойците свериха часовника с Бразилско Жиу-Жицу (ВИДЕО)

Организаторите от клуб "Real Pain" с президент Христо Христов и Българската федерация по БЖЖ ще продължат да стимулират финансово участниците и в предстоящите състезания, като ще бъдат канени и представители на чуждестранните школи.

Първият турнир за сезона по Бразилско Жиу-Житцу вече е факт. Днес в столичната зала "Дескрийм" след близо 5 часови битки с парични награди си тръгнаха най-добрите бойци практикуващи техничния спорт.

Организаторите от клуб  "Real Pain" с президент Христо Христов и Българската федерация по БЖЖ ще продължат да стимулират финансово участниците и в предстоящите състезания, като ще бъдат канени и представители на чуждестранните школи. blilznaka_400

Нашите момчета практикуващи жиу-жицу, самбо, бойно самбо и джудо показват забележителен напредък и ще им трябват по-жилави опоненти, върху които да изпробват уменията си. Бразилското жиу-жицу е важна част от смесените бойни изкуства и е препоръчително да се знае от елитните бойци, които участват във веригата гала вечери по ММА "Real Pain". bliznaka1_400

Гвоздеят на днешното състезание беше финалната среща в тежка категория между джудиста Александър Петков и двукратният победител Камен Георгиев практикуващ бойно самбо. След много оспорван двубой с разменено надмощие Камен Георгиев защити титлата си. Той се измъкна от губеща позиция и омаломощи съперника. nagravdawane_400

В останалите категории победители станаха: Борис Борисов (66 кг), Тодор Кръстев (72 кг), Румен Димиторв (78 кг), Росен Димитров (84 кг) и Велизар Величков (90 кг).

 
Коментари

Wahyu - 22:12, 5 апр

Haha. I woke up down today. You've chereed me up!

Claudia - 14:11, 4 апр

Aloi-zaamaknformatian found, problem solved, thanks!

Neha - 05:56, 4 апр

Super jazzed about getting that knwhwoo-.

joro - 04:24, 30 окт

mnogo dobri samo da ne doide stuki !!! :D

Напиши коментар
Други
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.