Тежко

Първа загуба за българите, словак наби Марио Иванов (ВИДЕО)

18.02.2011 г. 22:17 ч.

bsport.bg

Първа загуба за българите, словак наби Марио Иванов (ВИДЕО)

Националът по Муай - тай Марио Иванов получи тежка аркада в двубоя срещу Якоб Газик от Словакия.

Българските бойци допуснаха първа загуба в петата среща на "Real Pain Challenge" - "RISING FORCE". По правилата на Муай - тай в три рунда по три минути Марио Иванов (VIP Ring) беше надигран от коравия словак Якоб Газик.

Газик доминираше през целия мач и успя да пласира няколко зрелищни удара в главата на българския национал. Още в първия рунд състезателят на VIP Ring получи аркада на лявата вежда и трябваше да хвърли доста сили за отбрана.

mar_400

Словакът от своя страна демонстрира самочувствие, нанасяйки удар с въртене, с лакът и коляно в брадата. Марио Иванов получи лекарска забран и срещата беше прекратена с победа за Газик.

Наградата връчи легендата на К-1 Реми Боняски. „Летящия джентълмен" зарадва публиката и каза на чист български "Аз обичам България".

"Не се бях бил от година, защото лекувах тежка контузия в гърба. Смених треньора си, а имам и сериозни лични проблеми с приятелката и семейството си", призна след срещата словакът Газик.

"Опонентът ми беше силен. Турнирът също е много добър. Българите са качествени бойци, а момичетата ви са страхотни. Ще бъда много щастлив да се върна отново тук. За мен е голяма чест, че срещнах легенда, като Реми Боняски. Докато ме награждаваше му казах да ме гледа отново след още една година. Сега ще празнувам цяла нощ, а утре летя за вкъщи", сподели Якоб Газик.

veseli_400

В друг мач от програмата Веселин Веселинов от VIP Ring взе реванш от силния хърватин Доминик Акума.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Други
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.