Инициатива

Real Pain организира състезание по аматьорски ММА

16.03.2011 г. 16:57 ч.

bsport.bg

Real Pain организира състезание по аматьорски ММА

Организаторите Христо Христов и Любомир Геджев чакат любители на свободните боеве на 26-и март в спортна зала "LONSDALE" в София.

Първото за годината състезание по Аматьорски ММА „REAL PAIN CHALLENGE AMATEUR CHAMPIONSHIP” ще се проведе на 26 Март в спортна зала „LONSDALE Boxing Club Sofia. “LONSDALE”  е ново поколение спортна зала, специализирана за тренировки по бойни спортове и единствена по рода си на територията на България.

Участниците ще премерят сили в 7 категории в две възрастови групи под и над 18 години. Всички желаещи могат да се запишат за участие на място в същия ден от 9:00ч. Задължително условие е състезателите да притежават опит в бойните дисциплини. Плюс е и принадлежност към професионален спортен клуб. Таксата за уастие е на стойност 20 лв. Уастниците ще получат бойна екипировка от организаторите, но е нужно да разполагат с личен протектор за слабините, както и протектор за зъбите.

Кантарът ще се проведе непосредствено преди началото. За челните места са осигурени награди от ММА България и JK Nutrition.

Организаторите Христо Христов и Любомир Геджев стриктно ще наблюдават срещите и ще дадат възможността на най-добре изявилите се да дебютират на професионалния ринг на предстоящите издания от веригата “REAL PAIN CHALLENGE”. Изграждането на състезатели и тяхното продуциране на български и международни турнири е част от стратегията на клуб “Real Pain” за развитието на професионалния спорт .

 
Коментари

akgxot - 16:51, 11 мар

1imVoS vrdjtbsnikrd

gjdega - 21:43, 9 мар

Zk63WV wprwzbrfvzsq

Hari - 09:29, 9 мар

This website makes tihgns hella easy.

kikov - 20:42, 28 ное

borba

kikov - 20:41, 28 ное

borba

kikov - 20:41, 28 ное

treniral sam borba

Stoyan - 23:20, 22 мар

Може ли да обясните къде горе долу се намира залата :)

Напиши коментар
Други
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.