Оправдание

Радуканов: Стяуа ни би с повече опит, шанс има още

18.08.2011 г. 23:48 ч.

bsport.bg

Радуканов: Стяуа ни би с повече опит, шанс има още

Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов обясни загубата на своя тим от Стяуа с 0:2 в Клуж с повечето опит на съперника на европейска сцина.

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се оправда, че румънският гранд Стяуа е победил неговия отбор, тъй като имал доста по-голям опит. Както е известно, Стяуа би ЦСКА с 2:0 в първи двубой от сблъсъка за влизане в групите на Лига Европа.

"Традицията си каза своята дума. Отборът на Стяуа има страшно много опит в Европа. Както знаете румънците през последните седем години играят в групите на Шампионска Лига и Лига Европа. Това е причината да ни победят в днешния двубой", заяви Радуканов.

"Не мога да виня защитниците за допуснатите голове. Когато ЦСКА губи, загубата е на целия отбор. Според мен Халилович бе най-правилният избор, но се видя, че още не се е стиковал с Коце Стоянов. Оттам идваше неразбирателството между двамата", допълни треньорът.

"Шанс има. Няма да се предаваме, все пак има още един мач и той е в София. Трябва да направим всичко възможно да отстраним Стяуа", завърши младият специалист.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Лига Европа
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.