Финикийски знаци

ЦСКА и Дочев почти се разбраха

15.02.2013 г. 9:59 ч.

bsport.bg

ЦСКА и Дочев почти се разбраха

Бившият наставник на "червените" Павел Дочев осъди ЦСКА на 260 000 лв., но след преговори с ръководството сумата бе намалена до 180 000. Шефовете от "Титан" имат срок до понеделник да започнат с изплащането.

Ръководството на ЦСКА и бившият наставник на "червените" Павел Дочев са напът да изгладят финансовите си различия. След дълги преговори двете страни са се договорили за намаляване на сумата, която клубът дължи на наставника, пише "Меридиан Мач".

Дочев е направил пореден реверанс към "Титан" и се е съгласил на разсрочено плащане, но ако изплащането на траншовете не започне до понеделник, всички уговорки отпадат.

Собственикът Димитър Борисов потвърди за постигнатото споразумение. От ЦСКА са се разбрали с адвоката, който представлява бившия защитник. Той чака да му бъдат изплатени 180 000 лева. Подвизаващият се в Германия специалист е поставил условие до понеделник да бъде преведена част от сумата.

Дочев осъди ЦСКА, като клубът трябва да му изплати над 260 000 лева. Той дори поиска ЦСКА да бъде обявен в несъстоятелност.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Б групи
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.