Понижени

Ботев (Пд) праща Домовчийски при сателита

28.01.2014 г. 12:13 ч.

bsport.bg

Ботев (Пд) праща Домовчийски при сателита

Домовчийски е родом от Раковски, но не ясно дали ще приеме бъдещото предложение на ръководството на Ботев да рита в родната „Б" група.

Ръководството на Ботев (Пд) обмисля да предложи на нападателя Валери Домовчийски да доиграе сезона в сателита Раковски, научи „7 дни спорт".

Идеята е 27-годишният нападател да бъде преотстъпен във втородивизионния тим до лятото, за да помогне на отбора и да навлезе в оптимална форма, след което евентуално да се завърне при пловдивчани.

Домовчийски е родом от Раковски, но не ясно дали ще приеме бъдещото предложение на ръководството на Ботев да рита в родната „Б" група.

В началото на зимната подготовка треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов обяви, че няма да разчита на Домовчийски занапред.

Възможно е, ако нападателят откаже да отиде в Раковски, да се премине към сериозни разговори за прекратяване на договора му с Ботев (Пд) по взаимно съгласие, а съществуват и малки шансове да му бъде предложено да отиде под наем в Черноморец.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Б групи
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.