Респект

Красимир Балъков: Свалям шапка на играчите

25.07.2014 г. 9:48 ч.

bsport.bg

Красимир Балъков: Свалям шапка на играчите

След две злощастни загуби с унгарците и с ЦСКА, сега свалям шапка на футболистите, че успяха да съберат сили, каза треньорът на Литекс Красимир Балъков.

Наставникът на Литекс Красимир Балъков изрази задоволство от своя отбор, независимо от инфарктното отпадане от унгарците.

„През второто полувреме, това е което искам да виждам, най-сетне се получи. Жалко, че не успяхме да продължим. След две злощастни загуби с унгарците и с ЦСКА, сега свалям шапка на футболистите, че успяха да съберат сили.“

„90 минути диктувахме играта и ги смазахме. Не мога да бъда недоволен. За мен съдията изпусна мача накрая, трябваше да даде втора дузпа – имаше две ситуации за това. Има си делегати, които да ги наблюдават, аз няма да ги коментирам. Най-голямата ни грешка беше наивната игра след 0:1 вкъщи. Играчите тръгнаха да правят това, което искат, а не което им бях казал.“

„Съдията нито съм го обидил, нито съм го наругал, когато ме изгони в края. Влязох да подам топката. Може би се е уплашил, че искам да играя. Целите пред Литекс остават такива, каквито сме ги обявили. Важно е отборът да расте и да прави каквото искаме. Когато вярват в себе си и спазват тактическите задачи, се получава. Не мога да поставя висока оценка, защото сме отпаднали, но все пак отпаднахме с вдигнати глави“, заяви Красимир Балъков.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Лига Европа
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.