Расова

Лолитката на Благо била от заможна фамилия

09.10.2014 г. 13:12 ч.

BLife-BSport

Лолитката на Благо била от заможна фамилия

Новата приятелка на футболиста Благой Георгиев Куини-Алис Николова се оказа момиче от сой.

18-годишната красавица е дъщеря на бизнесмен. Изявяващата се като манекенка девойка се казва Алис Николова, но е добавила Куини, за да е по-запомнящо името й. Момичето, за разлика от предишните мадами на Джизъса, има финансови възможности и не е златотърсачка като Биляна Евгениева, издадоха приближени до новата тръпка на Георгиев.

"Благой улучи шестица от тотото. Куини има големи финансови възможности, от добро семейство е, няма скандално минало, разводи и деца от предишни връзки", коментират със завист колегите на ритнитопковеца. Бащата на Алис Николай Николов се занимава с преуспяващ бизнес в няколко сфери, твърди Всеки ден. Брюнетката има по-малка сестра, която е ученичка в Националното музикално училище "Любомир Пипков" в София и мечтае да стане певица.

"Алис е презадоволена. Родителите й имат финансови възможности и от малка получава каквото поиска, никога нищо не й е отказвано", издават приближени до семейство

Куини и Благо са се запознали в известна столична чалготека преди около месец. Георгиев е направил първата крачка към манекенката, а тя бързо откликнала на свалките му. Футболистът на "Рубин" побърза да се похвали с новата си изгора, но под снимките на прясната двойка преобладават негативните коментари. Почти всички в мрежата се възмущават от поведението на голаджията, непрекъснатите смени на гаджета и това, че не се сеща за двете си деца, а само обикаля столичните клубове.

"Благо, няма протеза за ампутираната душа. Смешник и палячо", са само част от коментарите под фотосите. 33-годишният плейбой е споделил пред приятели, че е много впечатлен и влюбен в 18-годишната ученичка. Откакто жена му Христина го изхвърли, след като папараците на в. "Уикенд" го заснеха на калъп с бившата годеница на Ицо Стоте манекенки Биляна, това е първото явно афиширане на връзка за Благо.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Жълт спорт
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.