Кампания

БК Левски продължава борбата за оцеляване

29.10.2014 г. 15:02 ч.

bsport.bg

БК Левски продължава борбата за оцеляване

levskibasket.com

Баскетболен клуб Левски предложи още един начин на „сините“ фенове да помогнат за спасяването на отбора.

Баскетболен клуб Левски продължава борбата за оцеляване. Клубът предложи още един начин на „сините" фенове да помогнат на каузата.

Поредната инициатива от страна на Левски е специалната тениска, направена съвместно с производителя на екипировката на тима - Joma.

Събраните средства от продажбата ще отидат в касите на "сините", за да може да помогнат за спасяването на 18-кратния първенец на България, който през миналия сезон спечели исторически требъл и донесе много радост на „синята" общност за 100-годишния юбилей.

Поръчки се приемат на help@levskibasket.com или във Facebook страницата на клуба - Basketball club Levski, където желаещите ще получат допълнителна информация кога и как може да се сдобият с фланелката.

Продажбата на билети и абонаментни карти за срещите на отбора също вървят добре, и спомагат много за съществуването на тима. Бройката на продадените сезонни пропуски вече гони 100, а тях можете да закупите в офиса в зала „Универсиада", Национален клуб на привържениците на Левски, Бул. „Тодор Александров" 23, Стадион „Георги Аспарухов", ул. „Тодорини кукли" 47, и офиса на Тръст „Синя България".

 
Коментари

Seston - 05:21, 9 авг

A bit supseirrd it seems to simple and yet useful.

Lyzbeth - 07:59, 8 авг

Great inhtsgi! That's the answer we've been looking for.

Jetson - 18:33, 7 авг

Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nerelthevess really really worth taking a look, whoa did one understand about Mid East has got a lot more problerms at the same time

Напиши коментар
Баскетбол
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.