Оценка

Дерменджиев: Индивидуални грешки решиха мача

05.11.2014 г. 0:26 ч.

bsport.bg

Дерменджиев: Индивидуални грешки решиха мача

"Хора идват от цяла България, за да гледат съперниците ни, но и за да ни подкрепят нас. Така че ги призовавам да дойдат отново, и да подкрепят отбора на България.", заяви Дерменджиев.

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че загубата с 0:4 в Базел е дошла заради индивидуални грешки, и не отразява случилото се на "Санкт Якоб Парк".

"Загубихме заради многото индивидуални грешки. До 20-ата минута мачът си вървеше добре. Всеки може да сбърка. Затова не обвинявам никого. Моци освен че е добър футболист е и характер. Той мобилизира цялата защита. Моци липсва много.

Моята идея беше и ние да контролираме добре топката, а не само да се браним. Не съм се заблудил от първия мач с Базел. Знаехме, че това ще ни бъде най-тежкия двубой.

Мога да твърдя, че футболистите узряват с всеки мач. Независимо, че това е загуба, и ние като треньори, и футболистите, и отборът, анализираме, виждаме грешките си, и евентуално ще се опитваме да ги отстраним.

Лудогорец има много висока цел поставена - с Ливърпул на всяка цена ще играем за победа. Знам, че губят от Реал Мадрид, така че ако ги бием, ще имаме шест точки, и ще чакаме развитието на последните срещи.

Хора идват от цяла България, за да гледат съперниците ни, но и за да ни подкрепят нас. Така че ги призовавам да дойдат отново, и да подкрепят отбора на България.", заяви Дерменджиев.

 
Коментари

John - 15:26, 19 дек

A bit sureirspd it seems to simple and yet useful.

Lalely - 15:22, 18 дек

If you wrote an article about life we'd all reach ennehgtinmelt.

Напиши коментар
Шампионска лига
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.