Отличничка

Анн-Джи шампионка в Италия

09.11.2014 г. 12:45 ч.

bsport.bg

Анн-Джи шампионка в Италия

Анн-Джи взе първо място в категорията Фитнес Модел в конкурса Grand Prix Italy.

След като за трета поредна година хип-хоп певицата Анн-Джи стана Световна шампионка по фитнес в категория Фитнес модел на World Fitness Federation, и се завърна от обиколка на Европа с общо три купи от различни международни конкурси, поканите към родната красавица заваляха.

Тя беше официaлно поканена на още 3 конкурса в Австрия, Беларус и Италия. Анн-Джи избра да отиде само в Италия на Grand Prix Italy, където отново беше отличена и взе първо място в категорията Фитнес Модел.  След състезанието нашата шампионка остана в Италия още няколко дни да се порадва на топлото време там и да се наслади на италиaнската кухня след тежките фитнес диети.

Красивата изпълнителка не пропуска и Е-фит студио,където поддържа форма и сили преди участията си на сцената.Изпълнителката с тяло N 1 всяка седмица може да бъде забелязана и във VIP зоната на новия Викория СПА в Pulse.

След завръщането си на родна земя, певицата подготвя нов музикален проект, със специален гост във видеото многократния рали шампион на България  Румен Дунев. Красивият шампион с радост приел поканата на красивата шампионка, така че очаквайте скоро най-новото хип-хоп парче на Анн-Джи с клипа на шампионите.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Други
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.