След резила

Нас*ахме се, призна национал на България

17.11.2014 г. 13:54 ч.

bsport.bg

Нас*ахме се, призна национал на България

"Всеки мач играем за победа, а не да ритаме, все едно сме пред блока за кеф. Само че шансовете ни намаляха драстично", допълни Бодуров.

Бранителят на националния отбор Николай Бодуров направи култов коментар след срамното равенство с Малта в европейските квалификации. "

"С извинение, но се наср*хме в този мач. Нямам думи. За класиране въобще няма какво да говорим. Това е националният отбор на България. Нямаме право да играем така. Не ритаме пред блока, където да си правим забава", каза бившият играч на Литекс.

Направихме голяма грешка. Не виждам как може да има конфликти между футболистите, за ръководството не знам, сигурно ще има. Ние сме виновни, но няма шанс да не сме искали победата.

Може би отвън изглежда така. Всеки мач играем за победа, а не да ритаме, все едно сме пред блока за кеф. Само че шансовете ни намаляха драстично", допълни Бодуров.

Светослав Дяков пък заяви след равенството 1:1 между България и Малта, че резултатът е катастрофален. „Много е тежко. Много неприятен резултат. Катастрофален за нас. Нищо не ни оправдава“, коментира Дяков.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Национален отбор
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.