Висока оценка

Роджърс: Лудогорец трябваше да вземе още точки

26.11.2014 г. 4:20 ч.

bsport.bg

Роджърс: Лудогорец трябваше да вземе още точки

"Лудогорец изненада много отбори в групата. Може би не взеха точките, които би им се искало, с оглед на мачовете, които изнесоха. Технически те са много добри и разполагат с много добри футболисти."

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс похвали Лудогорец преди сблъсъка между двата тима от Шампионската лига, като обясни и решението си Ливърпул да не проведе тренировка на "Васил Левски".

"Лудогорец изненада много отбори в групата. Може би не взеха точките, които би им се искало, с оглед на мачовете, които изнесоха. Технически те са много добри и разполагат с много добри футболисти.

Тренирахме тази сутрин, работихме здраво и исках да дам повече време за почивка на моите футболисти. Знаех, че ще пристигнем в София късно и не исках да рискувам футболистите ми да са изморени по време на заниманието", заяви Роджърс по време на пресконференцията на "Васил Левски".

"Лудогорец са много добър отбор, изнесоха много силен мач на "Анфийлд". През уикенда взеха добър резултат и в първенството на върха в класирането като гост на ЦСКА София. Така че трябва да излезем без подценяване. Ние идваме с много сериозна мотивация и знаем, че ако нещата се получат, ще постигнем добър резултат", каза още спецът.

Относно бъдещето си той заяви: "Не съм говорил със собствениците. Но те винаги са ме подкрепяли. Затова дойдох в този клуб. Фокусът ми в момента е към това да върна Ливърпул по пътя към победите и това е най-важно за мен."

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Шампионска лига
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.