Патриот

Ивайло Петев готов да поеме националния отбор

02.12.2014 г. 2:10 ч.

bsport.bg

Ивайло Петев готов да поеме националния отбор

"Готов съм за всякакви предизвикателства, включително и да поема България. Радвам се, че има интерес към мен, тъй като България е над всичко."

Спряганият за нов национален селекционер Ивайло Петев тръпне в очакване Боби Михайлов да му каже заветното „назначен си".

Младият специалист сподели при гостуването си в актуално студио „Дерби", но няма да бъде „послушко" и обеща, че няма да робува на чужди интереси.

„Това е най-високата отговорност. Най-голямото нещо. Но до Нова година не мога да се ангажирам с нищо. Ако трябва да бъда честен, имам оферти. Това е нещо, върху което трябва да вземе решение в близките дни.

Говорих с президента на БФС Борислав Михайлов относно това да поема националния отбор. Готов съм за всякакви предизвикателства, включително и да поема България. Радвам се, че има интерес към мен, тъй като България е над всичко.

Ако трябва да бъда честен, имам и други оферти. До няколко дни трябва да взема решение, което е най-доброто за моята кариера. Сигурен съм, че всички са смятали, че когато поех Лудогорец, ще бъда сменен след няколко кръга, съобщава Топспорт.

„Не съм чул какво е казал Любослав Пенев. Няма начин да се превърна в послушко на Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев или на останалите хора от Изпълкома", заяви Петев.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Национален отбор
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.