Догодина пак

Дерменджиев: Опитът в Европа ще ни донесе плодове

10.12.2014 г. 1:56 ч.

bsport.bg

Дерменджиев: Опитът в Европа ще ни донесе плодове

"За малките отбори като нас най-важна е тактиката в колектива, защото като индивидуалности не можем да се мерим с грандовете", коментира Дерменджиев.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев определи като успешно дебютното участие на Лудогорец в Шампионската лига. Според него тимът му е играл достойно и догодина с натрупания вече опит ще се представи евентуално по-добре.

"Няколко пъти казвам, че следващата година, когато играем в Шампионската лига, ще имаме по-голяма рутина. Головете в нашата врата бяха от статични ситуации, но и ние имахме такива възможности.

Отборът ни игра футбол, опитахме се да не се браним в глуха защита. Имахме 3-4 възможности, ако бяхме по-прецизни, можеше да вкараме и гол. Затова аз съм доволен, опитът ще ни донесе плодове. 

Нашата група беше една от най-трудните групи. Базел, Ливърпул - 5 пъти носител, а Реал се насочва към 11-а титла. Реал гони рекорди – 19-а поредна победа, Роналдо преследва Меси по голове – малшанс за нас.

Головете бяха от статични ситуации, но Лудогорец се държа достойно и имаше моменти, в които футболистите отиграваха много добре топката по целия терен.

За малките отбори като нас най-важна е тактиката в колектива, защото като индивидуалности не можем да се мерим с грандовете", коментира Дерменджиев.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Шампионска лига
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.