Тежко положение

Баскетболният Левски е пред закриване

16.12.2014 г. 16:01 ч.

bsport.bg

Баскетболният Левски е пред закриване

От казаното пред медиите стана ясно, че в в момента шансовете да се запази клуба са едва 10% и това е прекалено оптимистична прогноза.

Старши треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов коментира тежкото положение в клуба, който е напълно без финансови средства.

От казаното пред медиите стана ясно, че в в момента шансовете да се запази клуба са едва 10% и това е прекалено оптимистична прогноза.

Тити разкри, че в приятелски разговор са се разбрали с играчите след 1 януари да бъдат свободни да напуснат, ако статуквото не се промени.

"Положението е много тежко и имаме време да намерим разрешение до края на месеца. За съжаление към днешна дата няма никакви изгледи да се справим с тази тежка ситуация.

Надяваме се и вярваме, защото не мога да си представя, че София ще остане без баскетболен отбор. След 1 януари ще е много тежко, защото сме се разбрали, че след тази дата и ние ще постъпим коректно с тях и ще им позволим да си тръгнат, за да се борят за хляба си и да изкарат средства.

Голяма гордост е да си играч на Левски, но всичко си има предел. Това, което те направиха до момента заслужава адмирации, но всичко си има граници.

Искам да вярвам, че по Коледа стават чудеса. Водят се много разговори, но нищо не се случва", разказа Тити за тежкото положение на Левски.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Баскетбол
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.