Опит

Петев ще разговаря с Бербатов за националния

18.12.2014 г. 22:31 ч.

bsport.bg

Петев ще разговаря с Бербатов за националния

"Може би ще търся да се срещна с него. Какво ще стане - ще видим/ Нашата цел е от всеки мач да извадим максимума. Това минава през точка или три след първия мач с Италия.

Новият селекционер на българския национален отбор Ивайло Петев обяви, че ще търси среща с Димитър Бербатов. Специалистът не скри амбицията си да върне звездата в държавния тим.

"Може би ще търся да се срещна с него. Какво ще стане - ще видим/ Нашата цел е от всеки мач да извадим максимума. Това минава през точка или три след първия мач с Италия.

Най-добрият доктор е времето. Важното е да извлечем максимума от всички играчи, които бъдат повикани. Нямам никакви притеснения. Нашата професия е такава.

Дали е национален отбор, или клубен, вечни хора няма. Важното е да следваш целите си и да вярваш в това, което можеш”, съобщава Топспорт.

“Националният отбор е най-високо ниво на нашия футбол. Това е огледалото на нашия футбол. Не знам дали има групички, малко за заедно.

Няма място да групички, всички трябва да защитават националния отбор. Това е моята амбиция, вярвам в моите възможности. Нещата са много комплексни, но мисля, че аз и моя екип ще успеем, каза той на въпрос дали ще се възроди интересът към “лъвовете” дори и от незапалените зрители”, каза още Петев.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Национален отбор
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.