Трудно за вярване

Петев оптимист: Можем да се класираме за бараж

23.12.2014 г. 21:10 ч.

bsport.bg

Петев оптимист: Можем да се класираме за бараж

Пред изданието Sportske novosti Петев заяви, че трябва да съборим Италия и да си отмъстим на хърватите за загубата в София.

Новият селекционер на България Ивайло Петев демонстрира оптимизъм пред медиите в Хърватия за оставащите мачове от квалификациите за Евро 2016.

Пред изданието Sportske novosti Петев заяви, че трябва да съборим Италия и да си отмъстим на хърватите за загубата в София.  

"Изглежда трудно, но аз вярвам, че можем да се класираме на трето място и да играем бараж. На първо време трябва да си стъпим на краката и да играем добър футбол. Не е голяма философия.

Просто трябва да започнем да печелим. България винаги е имала качествени футболисти и ще ги има и за в бъдеще. За съжаление за последно играхме на голям форум през 2004 г. 

Време е да нарушим тази негативна тенденция", споделя младият специалист. Новия национален селекционер е убеден, че има пълната подкрепа на БфС и футболната общественост в България.

За дебюта си срещу "скуадра адзура" на 28 март той категорично вярва, че можем да съборим Италия. "Ако не бе така, нямаше да приема поканата да водя националния отбор", завършва Петев.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Национален отбор
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.