Бранд

Шарапова се захваща с нов бизнес?

27.12.2014 г. 2:34 ч.

bsport.bg

Шарапова се захваща с нов бизнес?

Рускинята е започнала съвместна работа с компанията „Стинки Бог" за разработването на специална серия изделия за тоалетни.

Мария Шарапова май ще подхваща нов бизнес, различен от бонбоните "Шугарпова" информира livetennisguide.com. Гаджето на Григор Димитров има намерение да се пусне в предизвикателство свързано с почистващи препарати.

Рускинята е започнала съвместна работа с компанията „Стинки Бог" за разработването на специална серия изделия за тоалетни. Изданието дори прави предложение за име на серията от препарати на Маша - „Тоалетпова".

Тези дни обаче Шарапова се е отдала изцяло на коледните празници заедно с Гришо. Блондинката не крие, че сияе от щастие.

"През миналата година прекарахме Коледа в самолет. Сега не мога да ви опиша колко съм щастлива от уютната семейна атмосфера", написа Мария в мрежата.

И загатна, че двамата с българина ще се наслаждават на Рождество с червени вина реколта след 1970 г. Американската академия на спорта пък я обяви заедно с колегата й Новак Джокович за най-добрите спортисти на 2014 г.

Папараците обаче са на лов за новата звездна двойка - Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер. Немските медии гръмнаха, че футболистът е избягал от студената зима в далечна Австралия, където е заедно с красивата тенисистка.

Явно двамата са прекарали първата си Коледа заедно. Една от последните информации за тях бе от 6-и ноември, когато Ана навърши 27 години, а Швайнщайгер бе в Белград, за рождения й ден.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Жълт спорт
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.