Трето попълнение

Левски привлича румънски защитник

10.01.2015 г. 17:19 ч.

bsport.bg

Левски привлича румънски защитник

Защитникът на Университатя Клуж Емил Дику Нину потвърди, че става футболист на Левски.

Защитникът на Университатя Клуж Емил Нину  е третото зимно попълнение на Левски.

Това става ясно от неговопризнание пред румънски медии.

"Първо искам да благодаря на всички в ръководството и треньорският щаб за разбирането. Обади ми се и треньорът, молейки ме да остана. Аз обаче поисках от него да ме разбере. Имам бременна приятелка, ако бях отложил всичко за лятото, може би щеше да е прекалено късно.

Вярвам, че ще е по-добре за мен в България. Не отивам там като звезда, това е изключено. Отивам, за да се боря за мястото си и да го заслужа.

Така е било навсякъде, където съм играл. Мога да се подвизавам в центъра, отляво и отдясно на защитата, така че ще имам доста позиции, с които да покажа, че заслужавам мястото си. Честно казано, имаше още много други предложения за мен от доста интересни отбори. Но единствената писмена оферта беше от Левски. Тя беше с конкретни параметри, иначе не бих напуснал Университатя по друг начин.

Преди три дни се свързаха с мен хората от Левски и след това пратиха официалната оферта. Оказа се, че те ме познават, може би са ме следили и в миналото. Радвам се само, че си тръгвам от тук през парадния вход, а не през задния", каза Нину.

По този начин бранителят става третия нов на "Герена" през зимата, като преди него клубът подписа със Сашо Александров и Боян Йоргачевич.

 
Коментари

Lolly - 17:32, 7 авг

an ad naming Jill Nagamine was not a smart thing to do.It's called "false light invasion of privacy" and it will get Cdr Kerchner and the SuperPAC sundo&qu.t; Usieg a quote from a PUBLIC court filing of a PUBLIC official is far from "false light invasion of privacy" as you claim.You Obots are not only funny you're fucking pathetic!

Напиши коментар
А група
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.