Признание

Националният отбор ми липсва, призна Казийски

12.01.2015 г. 18:19 ч.

bsport.bg

Националният отбор ми липсва, призна Казийски

"Това, от което съм най-щастлив е, че съдът отсъди в моя полза, делото приключи и се надявам в нашата федерация да се съгласят с българските закони“, добави Казийски.

Винаги съм казвал, че националният отбор ми липсва - още откакто го напуснах. Това коментира звездата на Тренто Матей Казийски пред bgvolleyball.com.

„Няма промяна нито от моя гледна точка, нито от тази на федерацията. Последното, което обявиха, е, че няма повече да ме търсят. И няма какво повече да се коментира. Дали ще имам повече време за почивка? Ще намеря с какво да си запълня времето“, обясни той.

„Не знам какво целяха от Славия със заплахите за спиране на правата ми. Директно никой не ми е казвал, че ако не се върна в националния, ще ме наказват.

Това, от което съм най-щастлив е, че съдът отсъди в моя полза, делото приключи и се надявам в нашата федерация да се съгласят с българските закони“, добави Казийски.

Волейболистът коментира и последните новини около личния си живот, особено слуховете, че стяга сватба.

„Когато реша да се оженя, със сигурност няма да го научите от жълтите издания. Все още не съм предприел такава крачка, но може би за в бъдеще“, коментира посрещачът

Казийски напусна националния отбор на България през 2012 година, заради разногласия с президента на БФ Волейбол Данчо Лазаров.

Матей напусна националния тим заедно със скандално уволнения от федерацията селекционер Радостин Стойчев след втората олимпийска квалификация, която всъщност ни прати на Игрите в Лондон.

Малко след това федерацията върна Стойчев, но той, подкрепен от Матей, отказа да води тима, ако ръководството на родния волейбол не се оттегли.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Волейбол
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.