Скъп дар

Шарапова с български подарък от Григор (СНИМКА)

13.01.2015 г. 22:38 ч.

BLife.bg

Шарапова с български подарък от Григор (СНИМКА)

Двамата бяха уловени да се разхождат в Лондон по търговската улица "Dover Street Market", демонстрирайки добро настроение.

Руската тенисистка Мария Шарапова беше заснета от английските папараци с пръстен на лявата си ръка, дело на българския дизайнер на бижута Искра Георгиева.

Новината беше публикувана в английското издание на "Дейли мейл" със снимки на Шарапова и най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Двамата бяха уловени да се разхождат в Лондон по търговската улица "Dover Street Market", демонстрирайки добро настроение.

От "Дейли мейл" коментират перфектния външен вид на Мария Шарапова, облечена с кожен панталон и жилетка, боти и чанта с животински принт. Журналистите обръщат специално внимание на страхотното бижу на ръката на тенисистката.

То е подарък на Шарапова от Григор Димитров и е дело на българския творец и дизайнер Искра Георгиева. Пръстенът е направен през 2012 година и представлява ръчна изработка от сребро и елементи „Сваровски”.

"Щастлива съм, заради това, че хората оценяват бижутата, които правя по тяхната емоционална, а не материална стойност", коментира създателката на бижуто.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Жълт спорт
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.