В полезрението

Тони Силва е под зоркото око на Роберто Карлуш

17.01.2015 г. 10:36 ч.

bsport.bg

Тони Силва е под зоркото око на Роберто Карлуш

Бившият играч на Реал Мадрид и егенда на бразилския футбол Роберто Карлуш е поискал диск с мачове на португалеца Тони Силва от този сезон.

Легендата на бразилския футбол Роберто Карлуш е останал впечатлен от перлата на ЦСКА Тони Силва.

Треньорът на турския Акхисар използва всеки свободен момент, за да наблюдава подготовката на „червените". Силва е хванал окото на Карлуш, който се е поинтересувал от положението на играча, информира Меридиан мач..

Бившият играч на Реал Мадрид е поискал диск с мачове на португалеца от този сезон. Както е известно, интерес към Тони Силва има от Порто и още няколко отбора. От ЦСКА му заковаха цена от 1 млн. евро. Акхисар има солиден спонсор, който има амбиции за добро представяне в Суперлигата на Турция.

Под ръководството на Роберто Карлуш играе гръцката звезда Теофанис Гекас. Тони Силва ще бъде следен и в предстоящите контроли в Сиде. Португалецът и Серджиу Буш са най-следените играчи на ЦСКА.

Предложения не липсват и за двамата. Много вероятно е до края на месеца един от двамата да бъде продаден. Преговори се водят, но шефовете на „армейците" са готови да обсъдят и други предложения.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
А група
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.