За ДЮШ

Ново сдружение ще помага на ЦСКА

18.01.2015 г. 17:34 ч.

bsport.bg

Ново сдружение ще помага на ЦСКА

Целта на организацията е да събере 6000 лева, които ще бъдат дадени за топки и екипировка за децата от ДЮШ.

Сдружението „ЦСКА Акционерите" започна кампания за подпомагане Детско-юношеската школа на клуба.

Целта на организацията е да събере 6000 лева, които ще бъдат дадени за топки и екипировка за децата от ДЮШ.

Както е известно, друго сдружение с нестопанска цел - ЦСКА Завинаги" също подкрепя академията на клуба, но с далеч по-сериозни проекти като строежа на тренировъчни игрища.

Ето и съобщението на ентусиастите от „ЦСКА Акционерите":

„Армейци, миналата година, малко по хъшовски, група хора събрани от обща кауза решиха, че могат да дадат още нещо себе си за ЦСКА. В крайна сметка ЦСКА ни дава толкова много и е важна част от живота ни, сега клубът има нужда от помощ и ако за нас ЦСКА наистина е нещо важно и съществено не бива да стоим безучастни, да гледаме и да чакаме някой или нещо да се случи. Нещото се случва, но само когато някой го прави."

„И така неформално групата ентусиасти създадоха Сдружение "ЦСКА Акционерите", Първо трябваше да се помогне за първият отбор, защото това е лицето на ЦСКА. Началото бе трудно, но всичко завърши успешно и момчетата на Стойчо Младенов получиха доста качествена екипировка. Втората неофициална кампания я направихме за децата, които тренират...на Армията и по околните на София села. Истината е, че в ДЮШ на ЦСКА ситуацията е меко казано тежка. Втората кампания също завърши успешно, а децата получиха подаръците от тогава все още неофицалното Сдружение "ЦСКА Акционерите". Междувременно помагахме на клубът по всякакви начини, почистване на базата в Панчарево, отпчечатване на програмките за мачове, рекламна дейност и тн. всичко абсолютно безвъзмездно, просто заради ЦСКА"

„В началото на 2015 Сдружение "ЦСКА Акционерите" придоби официален статут и е време да погледнем напред. Свързахме се със Спас Джевизов, директор на ДЮШ на ЦСКА, и го попитахме с какво още можем да им помогнем. Получихме списък с материали, а ние вече успяхме да намерим всичко поискано с изключително високо качество на много ниска цена. Сега имаме за цел да съберем 6000 лв за да закупим всичко, което Спас поиска от нас. 6000 лева не са малко пари за сам човек, но ако всеки от нас, който обича ЦСКА, даде малко от себе си то 6000 лева са абсолютно постижима цел и децата на ЦСКА ще имат много нови топки и екипчета (и не само това)."

„И така считано от днес Сдружение "ЦСКА Акционерите" официално стартира и първата си официална кампания за подпомагане на ЦСКА. Не стойте безучастни, трябва да правим нещата и те ще станат. И помнете - Заедно можем всичко!"

 
Коментари

Idana - 05:21, 9 авг

That's a slick answer to a chinelngalg question

Jessie - 07:59, 8 авг

Action requires kneelodgw, and now I can act!

Janaye - 18:24, 7 авг

SO THAT WE MAY TRANSFER YOUR COMMISSION FOR THIS TROTAACNISN. AFTER I RECEIVE THAT INFORMATION, I WILL RESPOND WITH DETAILED INFORMATION ABOUT SAFEGUARDS THAT WILL BE USED TO PROTECT THE FUNDS. YOURS FAITHFULLY MINISTER OF TREASURY PAULSON If only it was funny . . . . ;o)

Напиши коментар
А група
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.