До края на месеца

Динамо пусна Манолев да си търси нов отбор

10.02.2015 г. 2:14 ч.

bsport.bg

Динамо пусна Манолев да си търси нов отбор

В края на месеца руският трансферен пазар затваря и дотогава нашият футболист може и да тренира с всеки един тим, който се интересува от него.

Българският национал Станислав Манолев е получил разрешение от Динамо (Москва) да си търси нов отбор до края на февруари, съобщава News7.

В края на месеца руският трансферен пазар затваря и дотогава нашият футболист може и да тренира с всеки един тим, който се интересува от него.

Ако дотогава обаче Манолев не си уреди трансфер, то той ще трябва да се прибере в Москва. Там пък не е ясно дали треньорът Станислав Черчесов няма да го прати във втория състав на Динамо или ще го остави в първия.

Все пак добър знак е, че веднага след края на контролата с Румъния (0:0) Черчесов се е заинтересувал как се е представил българинът в мача.

Съществува и вариант Динамо да преотстъпи Манолев. Този сценария обаче е малко вероятен, тъй като от Москва настояват клубът, който вземе под наем играча, да плаща и заплатата му в пълен размер.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Българи в чужбина
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.