Червени схеми

Бивш халф на ЦСКА съди отбора за неполучени заплати

13.02.2015 г. 17:21 ч.

bsport.bg

Бивш халф на ЦСКА съди отбора за неполучени заплати

Офанзивният футболист напусна заради неполучени пари "червените". Сега той ги съди за 2 невзети заплати, тези за последните 2 месеца на миналата година, и обезщетение.

Разтрогналият договора си с ЦСКА в началото на годината Антон Карачанаков е подал жалба срещу клуба в Софийския районен съд, става ясно от неговия сайт. 

Офанзивният футболист напусна заради неполучени пари "червените". Сега той ги съди за 2 невзети заплати, тези за последните 2 месеца на миналата година, и обезщетение. 

Така Карачанаков не оставя шанс на ЦСКА да успее с жалба за неправомерно разтрогване във ФИФА. По принцип световната централа отказва да се занимава с казуси, които вече са обект на разглеждане от граждански съд. 

Наскоро Карачанаков, който е поредният футболист с дело срещу "червените", призна, че е разтрогнал с ЦСКА под давление на вече бившия си мениджър Лъчезар Танев.

В началото на тази седмица чрез сайта на агенцията си той обяви, че футболистът вече не му е клиент. Карачанаков разкри, че Танев му е обещавал трансфер в Испания, а след това искал да го прати в Металург (Донецк). 

Според информация от полски медии Карачанаков може да премине в местен тим. Споменава се името на Лех, но оттам наскоро обявиха, че нямат интерес към българина.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
БГ футбол
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.