Ангажименти

Андреа и Кобрата временно разделени

15.02.2015 г. 23:54 ч.

BLife - BSport

Андреа и Кобрата временно разделени

Още преди няколко дни блондинката замина за Швейцария, където весели българи с творчеството си, а на 14 февруари ще извива глас в Загреб.

Фолк певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев са разделени за Свети Валентин. Пайнерката си събра багажа, тъй като ще пее в Хърватска.

Още преди няколко дни блондинката замина за Швейцария, където весели българи с творчеството си, а на 14 февруари ще извива глас в Загреб. Андреа се появи в ресторант почти без дрехи и без срам развява прелести, докато забавлява сънародниците ни.

„Изявите й са в заведения, в които се събират българи. Не са нищо особено като интериор. Андреа поне не лъже, че има концерти за разлика от Глория. Примата на фолка се фукаше с голямо турне в Америка, а изявите й бяха в кръчма, намираща се в мазе“, разказват почитатели на русокоската, цитира „България Днес“.

Обикновено около Деня на влюбените Андреа и Кобрата летят до някоя екзотична дестинация, но този път няма да отпразнуват Свети Валентин заедно. Все пак певицата никога не е крила, че кариерата й е на дневен ред.

BLife.bg

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Жълт спорт
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.