Подкрепа

Фенове напълниха "Арена Армеец" за спасението на Левски

15.02.2015 г. 23:55 ч.

bsport.bg

Фенове напълниха "Арена Армеец" за спасението на Левски

Залата бе пълна почти докрай, като събраните средства от билети ще бъдат от жизненоважно значение оцеляването на тима, който спечели требъл в 100-годишнината на Левски.

Около 10 хиляди "сини" фенове дойдоха в зала "Арена Армеец" днес, за да подкрепят каузата за спасението на Баскетболен клуб Левски, информира БГНЕС.

Залата бе пълна почти докрай, като събраните средства от билети ще бъдат от жизненоважно значение оцеляването на тима, който спечели требъл в 100-годишнината на Левски.

Шоуто започна с изпълнението на химна на "сините", след което бяха представени и участниците в програмата - настоящите играчи от футболния и баскетболния клуб, както и футболни легенди на отбора.

Зрителите първо видяха двубой между легендите и настоящите футболисти, като в крайна сметка тимът, воден от Георги Иванов, Даниел Боримиров, Александър Александров, Христо Йовов, Станислав Ангелов, Тони Здравков и Гошо Гинчев, спечели със 7:6 след много обрати.

Шоуто продължи с музикални изпълнения на рапърите и фенове на Левски - Алекс Пи и Камората. Отбелязан бе и рожденият ден на бившия играч на "сините" Валери Божинов, който присъстваше в залата.

След това започна и кулминацията на следобеда - двубой между футболистите и баскетболистите в две полувремена - едно на малки вратички и едно на кошове.

В края на събитието единият от организаторите Тити Папазов изрази огромната си благодарност към "сините" фенове, след което още веднъж цялата зала изпя химна на Левски. 

 
Коментари

Pleaseshutup - 02:35, 22 дек

What a joy to find such clear thngiikn. Thanks for posting!

Andres - 03:20, 20 дек

I don't know who you wrote this for but you helped a brehotr out.

Sushmita - 16:12, 18 дек

Holy conicse data batman. Lol!

Напиши коментар
Баскетбол
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.