Бавен прогрес

Изчислиха разходите по лечението на Шумахер

18.02.2015 г. 19:48 ч.

bsport.bg

Изчислиха разходите по лечението на Шумахер

Близък на бившия пилот от Формула 1 признава пред медията, че напредъкът му е бавен и мъчителен и никой не се надява на чудо.

Лечението на Михаел Шумахер от зимата на миналата година, когато пострада сериозно докато кара ски, до този момент надхвърля 13 млн. евро. Това изчислява британското издание Daily Express.

Близък на бившия пилот от Формула 1 признава пред медията, че напредъкът му е бавен и мъчителен и никой не се надява на чудо. Изданието съобщава, че Шумахер не е в състояние да се движи самостоятелно и използва инвалидна количка. 

През октомври миналата година ръководителят на реанимацията на Университетската болница в Гренобъл, където дълго бе лекуван седемкратният световен шампион, Жан-Франсоа Пейен, призова всички привърженици на Шуми да бъдат търпеливи.

"Нужно е време. Ще мине период от една до три години, докато има по-голяма ясното. Единственото, което мога да потвърдя е, че той вече не е в кома", каза Пейен пред Le Parisien.

 
Коментари

Няма коментари по тази статия

Напиши коментар
Формула 1
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.