Недоволен

Батков заплаши БФС с бойкот на "А" група

19.02.2015 г. 23:53 ч.

bsport.bg

Батков заплаши БФС с бойкот на "А" група

Батков добави, че Левски и ЦСКА са на едно мнение по този въпрос и заяви, че двата клуба са готови да бойкотират новото първенство, ако нещата не се променят.

Собственикът на Левски Тодор Батков отговори на колегата си от Лудогорец - Кирил Домусчиев, който заяви, че шампионът на България е най-гледаният отбор и това е причината неговият тим да взима най-много пари от телевизионните права.

Адвокатът не е на същото мнение и поиска разпределението на финансовите средства да са на базата на гледаемостта на срещите, а не на класирането в първенството.

Батков добави, че Левски и ЦСКА са на едно мнение по този въпрос и заяви, че двата клуба са готови да бойкотират новото първенство, ако нещата не се променят.

"Трябва да се промени системата на разпределение на парите и решаваща тежест да има коефициентът гледаемост на отделните мачове, което да бъде отчитано обективно, а не с манипулиране на телевизионните рейтинги.

Докато първенството се излъчваше от TV7, нещата бяха в полза на Левски и ЦСКА. Значителнo! Сега уж имало промени. Нека не бъркаме мачовете на Лудогорец за европейските турнири и тези за първенство.

Не искам да провокирам скандал, но няма да отстъпим и ако в този случай ЦСКА е с нас съм готов на крайни стъпки. Ще бойкотираме излъчването на новото първенство, ако не се промени системата на разпределение!

Да, БФС може да ни отнеме лиценза, нашият и този на ЦСКА, но да видим как ще стане. БФС да си намери една административна сграда и да се премести в Североизточна България. За този сезон нещата са решени, но вече мислим за следващия", изригна Батков.

Собственикът на Левски разясни, че не продава акции, а подарява на хора, които помогнат финансово на тима. 

 
Коментари

Jenelle - 05:19, 9 авг

The abliity to think like that shows you're an expert

Dina - 07:56, 8 авг

That's the perecft insight in a thread like this.

Greta - 17:13, 7 авг

Articolul meu anterior a creat câteva dispute. Din păcate, cei care nu au înÅ£eles care-i treba cu lista asta nu comÄeteaznƒ pe aici, pe blog. Motiv pentru care trebuie să fac niÅŸte precizări.

Напиши коментар
А група
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.