Пренареждане

Батков готов да стане миноритарен собственик на Левски

23.02.2015 г. 18:57 ч.

bsport.bg

Батков готов да стане миноритарен собственик на Левски

"Не ме е срам да моля всеки, който е заинтересован, за да помага на Левски, да го направи. Хората не могат, но дават гаранции, че в по-добри времена ще се включат."

Тодор Батков в най-скоро време може да стане и миноритарен собственик в Левски. Това заяви самият адвокат на отчетно-изборното събрание на Тръста "Синя България".

Ето какво каза Батков:

"Първото важно нещо е, че клубът е жив. Второто – феновете на Левски вече виждат ясно, че аз не съм класическият президент, който търси изгода от инвестициите във футбола. Било то имидж, решение, индулгенция срещу ударите на държавата! Не, аз съм един от тях – привърженик.

Продължават разговорите със спонсор, но в момента бизнесът у нас е притиснат в ъгъла. Криза в икономиката, политическа нестабилност, сменят се конфигурациите на управление, това е положението.

Не ме е срам да моля всеки, който е заинтересован, за да помага на Левски, да го направи. Хората не могат, но дават гаранции, че в по-добри времена ще се включат.

Аз не мога да се оправям сам. Но добре ли е да затъва клубът затова? Дадох една много добра формула, която стартира вдругиден. Няма да спирам никого, стига да е с душа и сърце за Левски и с чисти пари.

Дай Боже да се разделя с колкото се може повече акции. Защо не да стана миноритарен акционер. Като махнем задълженията и данъците, чистите задължения са 2,5 млн. лв. Намаляват задълженията и към бивши служители.

Преди две седмици приключи една съдебна сага, на последна инстанция срещу данъчните. Тогава ни издадоха актове за 2,5 млн. лв., аз се запънах и не платихме нищо. Сега я спечелихме. Тази зверска проверка беше предизвикана заради драмата с ЦСКА.

Задълженията ни към НАП са няколко пъти по-малко от тези на ЦСКА. По-малко от 4 млн. лв. са, разсрочени са, обезпечени са и се обслужват частично. Тоест, ние сме в крак с плащането. Не отричам, че дължим, но плащаме", каза Батков, цитиран от НЮЗ7.

 
Коментари

димитър борисов - 19:31, 21 ное

Храма на синята лавина стадион Георги Аспарухов, докато не бъде изграден в супер модерен и напълно готов,Левски няма да има никакви международни успехи.Защото всеки футболист който играе на модерен стадион и пред многобройна вярна публика; той е готов да даде всичко от себе си за постигане на победи и да се затвърди като титуляр в отбора.Тогава билетите ще са по-скъпи и ще има повече приходи за закупуване на по качествени играчи. Може да се дава под наем и да се провеждат концерти за допълнителни приходи на отбора.Когато всичко е наред в отбора и има приходи, тогава се намират богати спонсори и собственици на клуба.Освен това и съдиите ще се съобразяват с такъв богат отбор който има супер модерен стадион и многобройна публика.Дано правителството и заможни българи помагат по-бързо да бъде напълно завършен храма на сините фенове на Левски. Всеки който обича България трябва да с уважение да споменава името на апостола на свободата.Той е икона за България.

Напиши коментар
БГ футбол
Други

Доволни сме, със сигурност ще се върнем в Банско

Мъглата е голям проблем навсякъде, но организаторите се справиха отлично, казва Атле Скаардал.


България спечели купа "Странджа" при мъжете и жените

Симеон Чамов спечели купа „Странджа“. Станимира Петрова пък спечели купа "Странджа" при жените.


Шампионът Крум Дончев прекрати кариерата си

"Прекратявам активна състезателна дейност с усмивка и удовлетворение, тъй като спортът ми даде много - личностно израстване, спортни постижения, много приятелства", обясни Дончев.


Най-добрите скиорки пристигнаха в България

Освен жените в София по същото време кацна и бившата звезда в ските Албрето Томба, който е специален гост на организаторите на Световната купа в Банско.


Жълт спорт

Григор проваля сезона на Маша

Шарапова сигурно тъгува и по краткия отпуск на двамата миналата година, когато си направиха романтична ваканция в Мексико.


Наши футболни национали тренират на масата

Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон.


Коко Динев загърбил женкарството покрай Емилия

Коко променил коренно отношението си и към своята половинка Емилия.


Николай Михайлов потвърди за раздялата с Алисия

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.